Карађорђевићи поклонили болници путнички ауто

Вредна донација: са примопредаје у Белом двору

Вредна донација: са примопредаје у Белом двору

Возни парк Дома здравља у Новој Вароши употпуњен је још једним савременим аутомобилом. Реч је о путничком возилу марке „Форд Ц-Маx“ који је овдашњој здравственој установи даривала Фондација Њеног Краљевског Височанства Принцезе Катарине. Донација је вредна око 1,7 милиона динара. Обезбеђена је захваљујући прилозима наших људи који живе и раде у Чикагу , а окупљени су око тамошње Фондације „Лајфлајн“, иначе, огранка хуманитарне организације под патронатом краљевске породице.

Велику помоћ у прикупљању средстава пружио је господин Владета Рајић, а подршку је пружила и компанија Гранд Форд д.о.о, саопштила је прес служба са Белог двора.

Принцеза Катарина је јуче испред Белог двора на Дедињу свечано уручила кључеве новог возила директору нововарошког Дома здравља др Бранку Поповићу, а примопредаји је присуствовао и генерални директор Здравственог центра Ужице др Милош Божовић.

-Возило ће се користити за превоз пацијената и медицинског особља. Ово је, иначе, шести аутомобил који смо посредством донација обезбедили у протекле четири године – истиче др Поповић.

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.