Возило слетело у Златарско језеро, возач испливао

Опасност вреба на магистрали

Опасност вреба на магистрали

Мушкарац који се налазио са управљачом „реноа“ београдских регистарских ознака успео је срећом да исплива када је његов аутомобил јуче касно по подне слетео низ стрмину у Златарско језеро. Он је с лакшим повредама превезен у болницу.

Несрећа се догодила недалеко од места званог Албанска чесма, на прегледном делу магистрале. Возач „реноа“ који се кретао из правца Нове Вароши из још неутврђених разлога изгубио је контролу над возилом и између банкине и земљаног насипа слетео у акумулацију.

-Срећа у несрећи је да није било других путника у возилу и да је успео да искочи. Помоћ је сачекао у води уз саму обалу, а ватрогасци који су убрзо стигли помогли су му да се уз помоћ ужади испење уз стрмину на магистралу. Возило је остало под водом која је овде дубока тридесетак метара- кажу за „Варошке новине“ очевидци.

У близини места на коме се догодио инцидент, крајем јануар 2015. погинуло је двоје радника Туристичке организације Пријепоље, када је њихов џип слетео у језеро, док је трећи путник из возила успе да доплива до обале.На овом делу магистрале последњих деценија у Златарском језеру страдао је двадесетак возача и путника.

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.