Почеле Радничке спортске игре, такмичи се 10 екипа

У 12 дисциплина у мушкој и женској конкуренцији

У 12 дисциплина у мушкој и женској конкуренцији

У Новој Вароши синоћ су почеле Радничке спортске игре, на којима учествује десет екипа. Свечано их је отворио Љубивоје Вранић, председник Спортског савеза , а на спортским теренима у Насељу одигране су и прве утакмице. Вечерас су нова такмичења, почетак је у 17 часова.

Првобитно је било планирано на Игре почну у уторак 19. септембра, али су померене за дан због кише.

На њима ће се у наредних седам дана запослени у приватном и јавном сектору надметати у малом фудбалу, баскету (3 х 3), одбојци, стоном тенису, шаху, спортском обарању руке, пикаду и надвлачењу конопца, као и у четири атлетске дициплине - у трчању на 100 и 400 метара, скоку у даљ и бацању кугле.

Учествују „Просвета“ , Туристичка организација „Златар“,„Србијашуме-Шумска управа“, Општинска управа, Дом здравља, „Пластика“, „Лимске ХЕ“, „Nanix wood“, Предшколска установа „Паша и Наташа“ и „ЕС комерц“, док је „Златарпласт“,свеукупни победник на последњим играма, отказао учешће.

Иначе, ово су шесте по реду Радничке спортске игре. Претходне пете, одржане су у септембру 2019. године и на њима се у 11 спортских дисциплина такмичило више од 300 запослених у јавном и приватном сектору. Радничке спортске игре обновљене су 2015. године, а организује их Спортски савез Нове Вароши под покровитељством Општине Нова Варош.

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.