Разбојник Нововарошанки пуцао у главу!

Место трагедије (фото:Новости/П. Милошевић)

Место трагедије (фото:Новости/П. Милошевић)

Кристини Каплановић (19) из Вилова код Нове Вароши непознати разбојник је пуцао у главу приликом покушаја пљачке бензинске станице у Београду у којој је радила. Рањена девојка је у тешком стању збринута у Клиничком центру Србије где се лекари боре за њен живот.

Кристина је упуцана у главу касно синоћ на НИС бензинској станици "Стоп шоп" у Великом Мокром Лугу.

Пљачкаш са пиштољем у руци упао је на пумпу на којој су у том тренутку поред Кристине Каплановић радила  још два младића. Како имају директиву предузећа да у таквој ситуацији предају новац без опирања, радници нису пружили отпор пљачкашу.  Међутим, наоружани мушкарац је кренуо да гура раднике у страну и том приликом пиштољ, који је имао метак у цеви, опалио је и погодио девојку у главу.

Рањена девојка је пала испред улаза у бензинску станицу, где су је затекли полиција и лекари који су позвани после пуцњаве.

У моменту пљачке у каси је било свега 10.000 динара, али је пљачкаш побегао не узевши новац и за њим полиција интезивно трага.

Кристина Каплановић је прошле године завршила средњу школу у Новој Вароши, а запослила се на бензинској пумпи у Београду како би зарадила новац за даље школовање.

Код куће у Виловима има родитеље и две млађе сестре.

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.