Радничке спортске игре после три године паузе

Велико интересовање екипа и публике - са једних од претходних игара

Велико интересовање екипа и публике - са једних од претходних игара

У Новој Вароши 19. септембра почињу Радничке спортске игре, прве након три године паузе. Такмичења су на спортским теренима у Насељу и на Градском стадиону „Браношевац“, а запослени у приватним и јавним предузећима и установама надметаће се у малом фудбалу, баскету (3 х 3), одбојци, стоном тенису, шаху, спортском обарању руке, пикаду и надвлачењу конопца, као и у четири атлетске дициплине - у трчању на 100 и 400 метара, скоку у даљ и бацању кугле.

-Колективи заинтересовани за учешће могу се пријавити до 13. септембра на број 064/30-16-164 или на мејл sportskisaveznv2009@gmail.com, док је жребање екипа по спортовима 15. септембра- кажу за "Варошке новине" у Организационом одбору игара.

Иначе, ово су шесте по реду Радничке спортске игре. Претходне пете, одржане су у септембру 2019. године и на њима се  у 11 спортских дисциплина такмичило више од 300 запослених у јавном и приватном сектору. Екипа „Златарпласта“ из Бистрице била је свеукупни победник, а учествовали су још и „Просвета“ , Туристичка организација „Златар“, „Фриголукс“, „Србијашуме“, Општинска управа, Центар за социјални рад , „Гумара“, Дом здравља, Кафе „Кодекс“, „Лимске ХЕ“, „Наникс“, Предшколска установа „Паша и Наташа“ и „Пластика“

Радничке спортске игре обновљене су 2015. године, а организује их Спортски савез Нове Вароши под покровитељством Општине Нова Варош.

 

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.