Одбојкашице Златара играће на Међународном финалу у Сплиту

Финале на врелом песку : Златар 1 - Стерија

Финале на врелом песку : Златар 1 - Стерија

На Међународном финалу Спортских игара младих јесенас у Сплиту играће и девојке из Нове Вароши. Оне ће се у одбојци на песку надметати са вршњакињама из Хрватске, Србије и Босне и Херцеговине које су као и оне избориле пласман на државним такмичењима.

Сјајна вест стиже нам са Сребрног језера, где је екипа „Златар 1“ у саставу Марија Живковић и Наташа Васиљевић на државном финалу оверила визу за Сплит.

-Наше девојке заслужују све похвале. Постала су вицешампиони Србије и путују у Сплит. У финалу су пружиле сјајну партију, али су се девојке из екипе 'Стерија' из Београда боље снашле на 40 степени на врелом песку и заслужено славиле са 2: 1 у сетовима. Треба поменути и наш други пар, екипу 'Златар 2' у саставу Емилија Ђајић и Николина Јовановић које су и поред сјајне игре поражене у четвртфиналу - каже тренер Одбојкашког клуба Златар Слободан Јојевић.

На Међународном финалу Спортских игара младих у Сплиту, у 10 спортских дисциплина такмичиће се дечаци и девојчице до 16 година старости из три државе које су успешно прошли неколико ниво такмичења на националном нивоу.

Вицешампиони Србије- Марија и Наташа са тренером Слободаном

На државном финалу две екипе Златара

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.