Нововарошани на 58. МОСИ освојили четири медаље

У стоном тенису четврто место

У стоном тенису четврто место

Спортисти из Нове Вароши освојили су четири медаље у Колашину на управо завршеним 58. МОСИ, што је  задовољавајући учинак за "ексепедицију" која је бројала 95 спортиста. Злато су освојили спортски риболовци и девојке у планинарству, док су се бронзаном медаљом окитиле кошаркашице и фудбалери.

На 58. Међуопштинским омладинским спорстким играма у Колашину, од 5. до 9. јула надметало се више од 2.000 спортиста из 27 градова и општина са тромеђе Србије, Црне Горе и Босне и Херцеговине. Свеукупни победник Игара је Нови Пазар чији су спортисти били без премца и у мушкој и у женској конкуренцији.

Нова Варош је имала такмичаре у девет од 13 спортских дисциплина.Стонотенисери су били четврти у конкуренцији 13 екипа , а стонотенисерке последње међу пет екипа. Девојке су у одбојци на песку освојиле шесто место,као и мушка екипа у рукомету. Нововарошани су у малом фудбалу и кошарци заузели 12. место, док је у стрељаштву мушка екипа била последња 11. а женска претпоследња у конкуренцији десет општина и градова.

Домаћин 59. МОСИ идућег лета биће Ужице.

(Опширније у наредном броју „Варошких новина“)

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.