У Прибоју „Лимска регата“ и „Лим фест“

Од Прибоја до Сјеверина, лепа туристичка траса

Од Прибоја до Сјеверина, лепа туристичка траса

Општина Прибој, Туристичка организација Прибој и Рафтинг клуб „Јастреб“ у суботу 8. јула организују традиционалну 16. „Лимску регату“. У оквиру манифестације одржаће се и „Лим фест“, на којем ће и ове године наступити познате естрадне личности.

Организатори најављују да ће регата и ове године бити организована до плаже у Сјеверину. Старт је у суботу у 10 сати на стази поред Лима у Прибоју.

Интересовање и за овогодишњу регату је велико. Према речима организатора до сада је пријављено тридесетак чамаца односно пловила, а поред рафтера из Србије очекују се и учесници из Федерације БиХ, Црне Горе и Хрватске. На чамцима ће бити и обучени скипери и сви учесници имаће кациге и прслуке, а регату ће пратити и више посада професионалних спасилаца.

- Реч је о лепој туристичкој траси, а за оне који воле адреналин ту су Сушички и Јелића бук. Лим је велики, чист тако да верујем да ће учесници бити задовољни- истиче Синиша Лаковић из Рафтинг клуба „Јастреб“

У оквиру "Лимске регате", у Прибоју се и ове године организује „Лим фест“, на којем ће наступити познате домаће рок и фолк звезде.

Фешта почиње вечерас (петак 7. јул) у 21 сат када у центру Прибоја наступа рок састав „Освајачи“ из Крагујевца. Љубитељи народне музике имаће прилку да уживају у песми Хариса Џиновића, а концерт је у суботу 8. јула у 21сат. Оба догађаја су за све посетиоце бесплатна, а омогућила их је Општина Прибој.
* * *
Пројекат „Прибој на сајту Варошких новина“ је суфинансиран из буџета Општине Прибој (Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражава ставове органа који је доделио средства)
                                                                                                      

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.