Због возачких шалтери полиције у две смене

Рок за замену возачких дозвола истиче 10. јуна

Рок за замену возачких дозвола истиче 10. јуна

Због повећаног броја захтева за замену возачких дозвола на старом обрасцу, полицијски шалтери у три општине које покрива Полицијска упрва Пријепоље радиће у две смене, а дежураће и викендом.

Рок за замену паприних возачких дозвола новим пластичним, биометријским, истиче 10. јуна ове године. До тада, шалтери Одсека за управне послове у Полицијској управи у Пријепољу и полицијским станицама у Новој Вароши и Прибоју током радне седмице (од понедељка до петка) радиће од 7 до 21 час, а суботом и недељом у времену од 8 до 15 часова.

-И после 10. јуна 2017. године моћи ће да се замене возачке дозволе које су издате на старом обрасцу, али оне после овог датума неће моћи да се користе за управљање возилом у саобраћају- кажу у Полицијској управи у Пријепољу.

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.