Анкета о раду Комуналног предузећа

Анкетирање од 15. маја до 5. јуна

Анкетирање од 15. маја до 5. јуна

У периоду од 15. маја до 5. јуна ове године спровешће се испитивање међу грађанима и грађанкама Нове Вароши о томе да ли су и у којој мери задовољни услугама које им пружа Комунално предузеће “3. септембар“. 

-Анкетом желимо да чујемо мишљење грађана о квалитету услуга локалног Комуналног предузећа са циљем да у наредном периоду унапредимо међусобну комуникацију, као и како бисмо квалитет комуналних услуга подигли на виши ниво – наводи се у заједничком саопштењу Општине Нова Варош и Комуналног предузећа "3. септембар".

Истраживање ће се обављати попуњавањем одговарајућег упитника, а заједнички га спроводе локална самоуправа и комуналци . Грађанке и грађани упитник од 15. маја могу попунити у служби благајне Предузећа “3.септембар“ или електронским путем на званичним сајтовима Општине (www.novavaros.rs) и Комуналног предузећа (www.jp3septembar.rs).

-Све додатне информације у вези испитивања задовољства корисника комуналних услуга заинтересовани грађани могу добити и путем бесплатне телефонске линије на бројеве 0800333002 или 033/62-552, или мејл адреса : 3.septembar@gmail.com и info@jp3septembar.rs – додаје се још у саопштењу.

Иначе, оваква врста анкетирања Нововарошана се спроводи први пут, а у оквиру пројекта под називом „Одрживе и инклузивне услуге на локалном нивоу“. Пројекат финансира Влада Шведске, а реализује Стална конференција градова и општина Србије (СКГО), уз стратешку подршку Шведске асоцијације локалних влaсти и региона (САЛАР).

Линк за АНКЕТУ

 

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.