Нововарошани одали почаст убијенима у Београду и Младеновцу

Упалили свеће

Упалили свеће

И Новаварошани су одали почаст трагично настрадалима у Београду и Младеновцу. На градском тргу јуче касно по подне окупио се велики број грађана, који су упалили свеће  и оставили цвеће. На крају скупа, пуштени су балони као симбол молитве за душе убијених.

Да подсетимо. У два одвојена напада прошле седмице убијено је 16 особа, углавном млађе животне доби, а њих двадесетак је рањено.
У незапамћеном злочину у Основној школи "Владислав Рибникар" у Београду на Врачару, убијено је осам ђака ове школе и радник обезбеђења, а шесторо ђака и једна наставница тешко рањени. На њих је у среду 3. маја у јутарњим часовима пуцао малолетни К. К. (13), ученик ове школе. Дан касније Урош Б. (21) је у местима Мало Орашје и Дубона код Младеновца зверски убио осам особа а 14 ранио.

(Фотографије: Д. Мариновић и С. Гујаничић)

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.