Проглашени најбољи спортисти Нове Вароши у 2022. години

Награде најзаслужнијима

Награде најзаслужнијима

Кошаркашица ЖКУ Златар Наташа Чоловић најбоља је спортисткиња, а фудбалер Златара Данко Грбовић најбољи спортиста Нове Вароши у 2022. години, док је за најистакнутијег спортског радника проглашен Љубивоје Вранић, председник Спортског савеза. Најуспешнија млада спортисткиња је Николина Јовановић, одбојкашица Златара, а најуспешнији млади спортити Васо Шапоњић, кошаркаш, и Никола Куртић, рукометаш Златара.

У традиционалној акцији Спортског савеза Нова Варош додељена су признања и у низу других категорија. Како се чуло на свечаности уприличеној у хотелу „Панорама“, награде су додељене на основу предлога које су на јавни позив доставили локални спортски клубови.

Награда за најуспешнију организацију године припала је Спортском савезу Нова Варош за „немерљив допринос у реализацији 57. МОСИ“ које су прошлог лета одржане у нашем граду, а признања у овој категорији уручена су и спортским организацијама освајачима златних медаља на овим Играма :Фудбалском клубу Златар, Рукометном клубу Златар, Омладинском кошаркашком клубу Златар, Одбојкашком клубу Златар, Клубу малог фудбала Златар 033 и Женском кошаркашком удружењу Златар.

За најуспешнију спортисткињу и спортисту пореклом са територије општине Нова Варош проглашени су Тара Лечић, атлетичарка Атлетског клуба Партизан из Београда, и Немања Недовић, кошаркаш Црвене звезде, док је Жарко Тодоровић најуспешнији спортски тренер. Награда за животно дело постхумно је додељена шахисти Александру Курћубићу.

Специјална плакета припала је Омладинском кошаркашком клубу Златар за 30 година постојања и рада, а плакетама су награђени и појединци и колективи који су дали изузетан допринос у реализацији 57. МОСИ „Нова Варош 2022“.

(Опширније у наредном броју „Варошких новина“)

Најбољи по избору колега : Данко Грбовић, Љубивоје Вранић и Наташа Чоловић

 

Најбољи млади спортисти - Васо Шапољић, Николина Јовановић и Никола Куртић

Свечаности у хотелу "Панорама" присуствовали бројни гости 

Плакете и признања за најбоље

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.