Током празника појачана контрола саобраћаја

Празнике прославите одговорно

Празнике прославите одговорно

Припадници Министарства унутрашњих послова у Пријепољу, спровешће од 13. до 16. априла акцију појачане контроле учесника у саобраћају у циљу очувања безбедности саобраћаја на путевима током предстојећих васкршњих празника, када се очекује појачан интензитет саобраћаја. Из полиције апелују на све учеснике у саобраћају да празнике прославе одговорно и да поштовањем саобраћајних прописа дају директан допринос очувању безбедности саобраћаја на путевима.

-Акција ће бити усмерена на откривање и санкционисање прекршаја управљања возилом под дејством алкохола и психоактивних супстанци, прекорачења брзине, непрописног претицања, некоришћења сигурносног појаса и непрописног превожења деце у возилима. Због већег броја мотоцикала и мопеда у саобраћају, саобраћајна полиција усмериће активности и на откривање прекршаја које чине возачи ових возила- каже се у саопштењу Полицијске управе у Пријепољу..

 

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.