Концерт "Друмови", Фаруку у част

Петак  3. март у 20 сати

Петак 3. март у 20 сати

Уметнички програм под називом „Друмови“, у част Фарука Ибишбеговића, биће одржан сутра, у петак 3. марта, у Дому културе „Јован Томић“. Концерт почиње у 20 сати, а улаз је слободан.

Наступиће бројни извођачи, међу којима и гости из Пљеваља, градски Тамбурашки оркестар са вокалним солисткињама Теодором Чоловић и Бојаном Грујић. По неколико нумера извешће и Тамбурашки и Народни оркестар КУД Дома културе „Јован Томић“, а Нововарошани и гости имаће прилику да уживају и у наступима сопрана Наташе Радовановић и пијанисте Павла Јоксимовића. У програму, који водити познати глумац и наратор Мики Дамјановић, учествоваће и музички састав „Нове елегије“ , предвођен Срђаном Шашићем, као и вокални интерпретатори Енес Хаџимуртезић и Сабахудин Делић.

Фарук Ибишеговић, уредник програма у Дому културе „Јован Томић“ и познати музичар, преминуо је изненада у јесен 2018. у 49-ој години живота. Пола године касније, Дом културе је у част свом колеги први пут организовао концерт -  Пријатељи и Фарук "Друмови".

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.