Отворено првенство Нове Вароши у скијању, у недељу 5. марта

Велико интересовање - са такмичења 2014. године

Велико интересовање - са такмичења 2014. године

Након скоро деценију паузе, на скијалишту на Бријежђима возиће се Отворено првенство Нове Вароши у велеслалому. Такмичење је у недељу 5. марта, а организатори су  Ски центар "Златар", Општина Нова Варош и Туристичка организација "Златар". Старт је у 09:00 сати, а за најбоље су обезбеђени пехари и дипломе.

Поред четири ски-клуба из Нове Вароши, учешће су најавили и смучари из околних општине. Такмичење се организује у пет старосних категорија - за децу до 10 година и од 11 до 14 година, за одрасле од 15 до 20 и од 21 до 40 године, као и за ветеране.

Заинтересовани се могу пријавити на телефон 060/ 169 -11- 77 или на самом скијалишту, на дан трке, до 08:30 сати. Извлачење стартних бројева је у 08:30 сати. Стартнина са ски - пасом износи 1.000 динара.

 

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.