Донација Фондације "Ана и Владе Дивац" Дому здравља

За општу праксу и педијатрију- са уручења донације

За општу праксу и педијатрију- са уручења донације

Фондација Ане и Влада Дивца поклонила је Дому здравља у Новој Вароши четворо инвалидских колица, од којих су двоја прилагођена за потребе дечјег диспанзера.

Поклон су начелницима служби за здравствену заштиту деце и одраслог становништва – др Омиљени Поповић и др Зорану Ивањцу  уручили посредници у реализовању ове донације – представници Удружења за подршку особама са развојним потешкоћама и инвалидитетом „Феникс 033“ из Нове Вароши и Удружења за инвалидна лица из Ужица.

-Свака донација којом ће се унапредити квалитет здравствених услуга у овдашњој здравственој установи је добродошла. Овог пута посебно јер ће нова колица наћи своју примену и у служби опште праксе и педијатрије – истиче за „Варошке новине“ директор Дома здравља др Бранко Поповић , уз захвалност донаторима.

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.