Снег завејао села, путари се боре са сметовима !

У граду снега има око 40 центиметара

У граду снега има око 40 центиметара

Снежна мећава која је током викенда донела бројне невоље, полако се стишава. Поједини сеоски путни правци су и даље непроходни, а најтежа ситуација је у врлетима Златара и Муртенице, као и у селима испод Јавора. Због проблема са снегом, данас нема наставе у матичној Основној школи „Вук Стефановић Караџић“ у Јасенову и њеним издвојеним одељењима у Кућанима и Доњој и Горњој Белој Реци.

У граду је око 40 центиметара, а на планинама и до метар снега.

-Све екипе су на терену, али нам проблем прави јак ветар који брзо завеје оштећено и на превојима ствара сметове виоске преко два метра. Грађане молимо за стрпљење јер ће за дан, два све бити проходно. Нормализовано је и снадбевање струјом, осим у засеоцима испод Бријача на Муртеници где је снег оборио бандеру, али се ради на санацији квара- каже председник општине Нова Варош Радосав Васиљевић.

 

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.