Фудбал: Поделили бодове с лидером

До краја првенства још пет кола

До краја првенства још пет кола

Будућност из Ариља није јуче у Новој Вароши успела да наметне свој стил игре па је утакмица против Златара завршена поделом бодова. Јака киша која је натопила терен стадиона на Браношевцу није дозволила да се размахне игра, па је дерби 25. кола Златиборске окружне лиге завршен без голова, резултат 0:0.

Четири кола пре краја Будућност је обезбедила пласман у виши ранг, док је Златар трећи на табели са 16 клубова.

Нововарошани у суботу у Косјерићу играју против Црнокосе, а до краја првенства гостоваће још Јасену и Јежевици. У 28. колу домаћин су Перућцу, док ће 18. јуна у последњој утакмици ове сезоне на Браношевцу играти са Ариљском рампом.

Првопласирана Будућност има 59 бодова, чак 15 бодова више од Полета који је на другом месту. Трећи је Златар са 42 бода, четврти Први партизан има 41, а пета Црнкоса 38 бодова и утакмицу више од Златара.

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.