Вечерас се завршава Божићни турнир у малом фудбалу

Учествовало 29 екипа

Учествовало 29 екипа

Вечерас се завршава традиционални Божићни турнир у малом фудбалу, на коме је ове године играло 29 екипа, што је знатно више него прошле. Турнир организује Спортски савез Нова Варош под покровитељством општине Нова Варош.

По традицији, Божићни турнир игра се од 3. до 5. јануара у три старосне категорије, с тим што такмичење за кадете од прошле године носи назив Меморијални турнир „Никола Милетић“. Највеће интересовање је код сениора, где је у конкуренцији 14 екипа, а првопласираној ће припасти награда од 200.000 динара. У конкуренцији кадета је девет, а код ветерана шест екипа. Ово је 13. по реду Божићни турнир и на њему учествују екипе из Нове Вароши, Сјенице, Бродарева, Пријепоља, Прибоја, Београда и гости из Пљеваља.

И овогодишњи Божићни турнир у Новој Вароши показао је да је један је од најбоље организованих и најмасовнијих турнира у малом фудбалу у Западној Србији. На трибинама се тражила карта више, а Организатори су и за публику обезбедили богате награде. Цена дневне карте је 100, а тродневне 300 динара и она учествује за главни добитак.

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.