Гласајте за ликовни рад малишана из нововарошког Вртића!

Ликовни рад малишана из Предшколске установе

Ликовни рад малишана из Предшколске установе "Паша и Наташа"

Ликовни рад малишана Предшколске установе „Паша и Наташа“ из Нове Вароши један је од 70 из целе Србије који се путем интернет гласања такмиче за победу и вредне награде на конкурсу Компаније „Мастерпласт“ на тему „Моја околина, моја будућност“.

Јавни позив расписује се са циљем подизања свести најмлађих о значају екологије и енергетске ефикасности. Гласање се пуном паром већ пар дана одвија на друштвеној мрежи Фејсбук, трајаће до петка 16. децембра до девет сати. Полазници Вртића, њихови васпитачи и родитељи, као и редакција "Варошких новина",  позивају суграђане да посете фејсбук-страницу „Мастерпласт Србија“, кликну на овај традиционални еколошки конкурс компаније , потом „лајкују“ испод рада под редним бројем 21 (или ОВДЕ) и тиме помогну овдашњим малишанима у трци за прво, друго или треће место. Један лајк је један глас.

Награде за прва три награђена рада су вредне и много би значиле деци и овој установи – за прву је износ је 500.000 динара, другу 300.000, а трећу 200.000.

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.