Дочек Нове године на Златибору !

Богат програм

Богат програм

Општина Чајетина и Туристичка организација Златибор по традицији с посебном пажњом припремају обележавање новогодишњих празника на најпосећенијој планини Србије. Златиборски дочек Нове године уз атрактивне забавно-музичке садржаје с познатим извођачима на Краљевом тргу увек окупља хиљаде посетилаца. Тако је за дочек 2023. године и најбољи провод у новогодишњој ноћи на Златибору установљен разноврстан програм у виду два концерта на позорници Краљевог трга, са репертоаром за све укусе.

Новогодишњу ноћ увеличаће концерт једне од најпопуларнијих музичких група ‘’Београдски синдикат’’, као и Данице Црногорчевић, певачице етно музике. У ноћи дочека тачно у поноћ биће приређен ватромет, а загрмеће трубе оркестра Дејана Јевђића. Репризу дочека и добар провод у првој вечери Нове 2023. на Краљевом тргу обележава наступ популарне певачице Индире Радић, као и групе ‘’Лексингтон бенд’’. Сви ти концерти овде почињу у 21 час. Добро позната имена музичке сцене која ће наступати на Златибору обећавају овде још једну Нову годину за памћење.

Поред дочека на отвореном, златиборски хотели и ресторани припремили су веома богату празничну понуду, тако да све који буду боравили на “златној планини” током новогодишњих дана очекује одличан провод.

Хотел “Zlatibor Mountain Resort & Spa” приредиће концерт Иване Селаков, док је 1. јануара ‘’Тропико бенд’’. Гости „ Grand & Sky hotel Tornik “ новогодишње вече проводе уз Николу Роквића, а прво јануарско уз Милицу Тодоровић. У хотелу „Мона“ у новогодишњој ноћи гости ће уживати у наступу Мирне Радуловић и ‘’Виво бенда’’, док је 1. јануара ‘The Jacks bend’’. У хотелу „Палисад“ 31. децембра и 1. јануара наступа ‘’Луна бенд’’. У „Пјевић Ивент центру“ гости дочекују Нову годину уз Светлану Цецу Ражнатовић, док ће 1. јануара имати прилику да овде уживају уз песме Тање Савић и Слобе Радановића.

Многобројни ресторани и кафићи у туристичком центру Златибора приремили су дневне и вечерње журке. Ресторани „Титова вила“, „Мирис Дуња“, „Златни бор“, „ Casa De Vinos “, „Коноба Акустик“, „Љубиш“, „Колиба код Милунке“, „ Amphora “ имаће, поред разноврсне гастрономске понуде, и богат музички програм. У ресторану „ L`equipe Montange Zlatibor “ за дочек је ‘’Реформа бенд’’, док ће гости бити у прилици да током новогодишњих празника овде уживају и у наступу Џејле Рамовић, Мирзе Селимовића и Адила Максутовића. Гости „ Grand Irish pub“-а ће новогодишњу ноћ провести уз Бојана Јевтића, док у клубу „Вендоме“ гостују Сека Алексић, Шако Полумента и Коце бенд. Клуб „Алиби“ ће угостити Иву Бојанић, Ђорђа Несту Арсовића, Вишњу Петровић и друге. Остали кафићи и гастро барови такође су припремили музичке садржаја којима гости могу употпунити боравак на Златибору током празника.

Већина објеката ће тада, поред добре музике, у оквиру цене понудити и врхунско послужење, од специјалитета нашег краја и светских јела до бираних пића и посластица.

Извор: Општина Чајетина
* * *
Пројекат „Чајетинска хроника на сајту Варошких новина“ је суфинансиран из буџета Општине Чајетина (Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражава ставове органа који је доделио средства)

                                                                                                      

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.