Децембарски попуст на упис у Градску библиотеку

Најмлађи су и највернији читаоци

Најмлађи су и највернији читаоци

Из Библиотеке „Јован Томић“ у Новој Вароши позивају суграђане да искористе традиционални децембарски попуст и по знатно нижим ценама учлане се у ову књижевну „ризницу“, која располаже богатим фондом од око 49.000 књига.

Годишња чланарина тако ће са попустом за ученике, студенте и незапослене износити 200 динара, за пензионере 250, док ће суграђани у категорију запослених и за породични упис морати да издвоје 400 динара.

Чланска карта Библиотеке за годину дана без попуста, иначе, кошта 300 динара за ђаке, студенте и незапослене. Пензионери чланарину плаћају по цени од 400 динара, запослени 600, док је је породично учлањење 700 динара.

-Сваке године током децембра снизимо иначе изузетно повољне цене учлањења како бисмо и на тај начин популаризовали читање и мотивисали Нововарошане да се учлањавају у Библиотеку и више времена проводе у дружењу са књигом – истиче директорка установе Милана Јелић. Она додаје да , иначе, ова установа годинама уназад не подиже цене чланарине, али да ће то због свеопштег поскупљења учинити почетком наредне године.

Библиотека „Јован Томић“ тренутно има 540 чланова. Они су током ове године прочитали близу 8.000 књига.

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.