„Трка за срећније детињство“ сутра на Браношевцу

Очекује се учешће стотинак малишана ( фото, архивски снимак)

Очекује се учешће стотинак малишана ( фото, архивски снимак)

Традиционална „Трка за срећније детињство“, у организацији Црвеног крста, одржаће се у суботу 8. октобра на градском стадиону на Браношевцу. Почиње у 10 сати, а организатори очекују учешће стотинак такмичара, ученика свих шест основних школа, као и полазника Предшколске установе.

-Мото традиционалног такмичења је „Имамо циљ – дођи на старт“. Црвени крст је организује у циљу промоције здравих стилова живота међу најмлађима, као и подстицаја такмичарског духа, пријатељства и солидарности – истиче за „Варошке новине“ Милена Јојевић, секретарка Општинске организације Црвеног крста, који, иначе, ову атлетску смотру организује већ више од деценије и по.

Манифестација се и овог пута одржава под покровитељством Општине Нова Варош, а у сарадњи са школама, Полицијом, Домом здравља, Домом културе и Спортским савезом Нове Вароши.

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.