Почео са радом Инфо-центар Пописа становништва

Попис од 1. до 31. октобра

Попис од 1. до 31. октобра

Почео је са радом Инфо-центар Пописа становништва, домаћинстава и станова који се у Србији спроводи од 1. до 31. октобра ове године. Позивом на број телефона 0800444005, грађани ће моћи да од оператера добију све потребне информације, као и одговоре на сва питања која се односе на предстојећи попис. Радно време Инфо-центра је од 8 до 20 часова, свакога дана.

Позиви ка Инфо-центру су бесплатни и доступни са територије целе Србије, из фиксне мреже Телекома Србије и мобилних мрежа. Све информације о Попису 2022 доступне су и на веб-сајту Републичког завода за статистику www.stat.gov.rs и на веб-сајту Пописа popis2022.stat.gov.rs.

Попис становништва, домаћинстава и станова у Републици Србији спроводи се у складу са Законом о попису становништва, домаћинстава и станова 2022. године („Службени гласник РС“, бр. 9/2020 и 35/2021). Попис је финансиран средствима ЕУ и кофинансиран средствима Владе Републике Србије.

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.