Нова Варош : Ухапшени осумњичени за пљачку 230.000 евра !

Ухапшене четири особе

Ухапшене четири особе

Полиција је ухапсила три особе за које се сумња да су из куће једног приватног предузетникуа из Нове Вароши украли торбу у којој се налазило 230.630 евра. У истој акцији ухапшена је и њихова саучесница.

-Припадници Министарства унутрашњих послова у Пријепољу, у сарадњи са Управом криминалистичке полиције Полицијске управе  за град Београд и Полицијске станице Љиг, интензивним оперативним радом, расветлили су тешку крађу у Новој Вароши и ухапсили Љ. П. (2003) и браћу А. З. (2004) и А. З. (1999) из Нове Вароши, због постојања основа сумње да су извршили ово кривично дело. Такође, полиција је ухапсила и Ј. М. (1999) из Мионице, осумњичену за кривично дело прикривање- каже се у саопштењу Полицијске управе Пријепоље.

Како се сумња,  А. З, А. З. и Љ. П су искористивши одсуство четрдесетдеветогодишњег власника, у петак 2. септембра ушли у његову откључану кућу, а потом провалили у спаваћу собу и, након преметачине, узели ранац у ком се налазило 230.630 евра.

-Полиција је Ј. М. затекла са А. З. у изнајмљеном стану у Београду и код њих пронашла део украденог новца- каже се у сапштењу.

Осумњичени су задржани до 48 сати и они ће, уз кривичну пријаву, бити приведени надлежном тужилаштву у Пријепољу.

 

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.