Трагедија на Златарском језеру : утопила се пред очима деце

Вода је овде хладна и дубока - место несреће

Вода је овде хладна и дубока - место несреће

Бојана С. (38) из Нове Вароши утопила се у Златарском језеру пред очима своје две малолетне кћерке, на километар од ресторана у Кокином Броду у коме је радила као куварица. Несрећа се догодила јуче око 17 часова у Кокића странама, недалеко од бране, на делу испод паркинга за камп-кућица кра пута за Јасеново.

Према првим резултатима истраге, Бојана С. је страдала несрећним случајем. како кажу мештани, обала је овде доста стрма а вода хладна и прилично дубока упркос томе што је ниво језера рекордно низак за ово доба године.

- Бојана је са кћеркама које похађају шести и осми разред основне школе, поподне проводила на Златарском језеру. Иако је била непливач, у једном тренутку је ушла у воду да се расхлади, али се поклизала и потонула. На запомагање девојчица у бомоћ су прискочили викендаши из камп-кућица, али несрећној Бојани није било помоћи- кажу Бојанини познаници.

Упркос свим напорима спасилаца тело Бојане С. синоћ није пронађено, а потрагу су јутрос наставили роници Жандармерије.

Бојана је иначе рођена у Мутавџићима, у Новој Вароши, а након удаје живела је у месту Црнча код Љубовије. После смрти мужа вратила се у Нову Варош. Била је запослена у ресторану у Кокином Броду који се налази на левој обали Златарског језера, изнад Визиторског центра, наспрам места на коме је нестала под водом.

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.