Због асфалтирања затворен пут Кокин Брод – Прибојска бања

Ради се цека деоница у дужини од 27 километара

Ради се цека деоница у дужини од 27 километара

На државном путу Кокин Брод – Прибојска бања, данас и сутра (27. и 28. aприла), у времену од 9 до 18 часова, бићe обустављен саобраћај због радова на изради завршног слоја асфалта, саопштило је ЈП „Путеви Србије“. Радови ће бити обезбеђени адекватном саобраћајном сигнализацијом и опремом, а надлежни апелују на учеснике у саобраћају да прилагоде брзину кретања условима на путу.

Ко алтернативни путни правац током обуставе саобраћаја, препоручује је државни пут преко Нове Вароши и Бистрице, као и локални пут преко Кратовске Реке.

Радове на реконструкцији 27 километара дугог пута који су почели су у септембру прошле године, изводе два предузећа - „Нови Пазар пут“ ради из правца Прибојске бање, а „Путеви Ужице“ од Кокиног Брода.

 

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.