Одиграна хуманитарна утакмица у малом фудбалу

Бели (рукометаши) савладали Црвене са 3:1

Бели (рукометаши) савладали Црвене са 3:1

“Бели“ су савладали „Црвене“ резултатом 3 : 1, у хуманитарној фудбалској утакмици која је одиграна синоћ, на други дан Васкрса,  у спортској дворани у Новој Вароши. Играли су садашњи и бивши играчи и тренери кошаркашког, рукометног и одбојкашког клуба „Златар“ подељени у две екипе, а за најбољег појединца на мечу проглашен је Марко Лаковић, голман „Црвених“.

У програму је учествовао и КУД Дома културе „Јован Томић“, као и чланови пионирске селекције Кошаркашког клуба „Златар“ који су се такмичили у „пологону. Победили су Павле Дулановић и Васо Шапоњић, а награде за победнике обезбедио је „Атеље Круг“.

Традиционалну хуманитарну фудбалску утакмицу организовали су Удружење особа са развојним тешкоћама и инвалидитетом „Fenix 033 NV“ и Спортски савез Нова Варош. Прикупљено је 36.300,00 динара.

У програму је учествовао и КУД Дома Културе

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.