Изабран званични лого 57. МОСИ Нова Варош

МОСИ у Новој Вароши од 20. до 24. јула

МОСИ у Новој Вароши од 20. до 24. јула

Идејно решење које је понудио Бобан Ковачевић биће званични лого 57. МОСИ које су од 20. до 24. јула у Новој Вароши. На конкурс је пристигло 12 радова од седам аутора, а једногласном одлуком Комисија за избор идејног решења, лога под шифром „Kingfisher8“ је оцењен као „најоригиналнији и најатрактивнији“.

-Графичко решење изабраног предлога је аутентично и модерно, са јасним мотивима и симболима. Предлог се по оригиналности издвојио од осталих идеја. Боје су прилагођене симболима Нове Вароши и планине Златар, као и природном окружењу белоглавог супа- каже се у образложењу које је потписала Маријан Ђокић, председник петочлане Комисија за избор идејног решења лога 57. МОСИ НОВА ВАРОШ 2022.

Аутору победничког рада Бобану Ковачевићу из Нове Вароши следи награда од 30.000 динара. Осталим аутирима биће уручени пригодни поклони.

Званични лого 57. МОСИ Нова Варош 2022. (аутор Бобан Ковачевић)

 

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.