57. МОСИ : Јавни позив за смештај и исхрану спортиста

Очекује се око 2.500 спортиста из 30 градова и општина

Очекује се око 2.500 спортиста из 30 градова и општина

Oрганизациони одбор 57. МОСИ које су од 20. до 24. јула у Новој Вароши, упутио је јавни позив власницима угоститељских и приватних смештајних објеката да се јаве уколико су заинтересовани за издавање смештаја и припремање хране за учеснике Игара. Одлуком Скупштине МОСИ, цена смештаја у угоститељским и приватним објектима је 9 евра по лежају, а у колективном смештају 4 евра, док ће се укупна цена сва три оброка кретати у износу од 13 до 15 евра.

Заинтересовани се могу јавити до 20. априла у канцеларију Комисије за исхрану и смештај која се налази у приземљу зграде општинске управе, сваким радним даном од 08 до 14 часова.

Текст jавног позива за исхрану и смештај, као и јавног позива за идејно решење логоа 57. МОСИ, објављен је у броју „Варошких новина“ који је у продаји.

Како се очекује, на МОСИ у Новој Вароши учествоваће око 2.500 спортиста из тридесетак градова и општина са тромеђе Србије, Црне Горе и Босне и Херцеговине.

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.