У нововарошком крају завејано још десетак кућа

Због клизавих коловоза саобраћај успорен и у граду - Нова Варош

Због клизавих коловоза саобраћај успорен и у граду - Нова Варош

У нововарошком крају још има завејаних кућа па ће ванредна ситуација уведена у четири месне заједнице остати на снази док се сви локални путеви не очисте. Осим у Божетићима где још има доста проблема са снегом, од првог дана марта ванредно је и у месним заједницама Јасеново, Негбина и Бела Река, где су у међувремени сви путеви очишћени.

У божетићким селима у блокади је још неколико путних праваца, а од севета је одсечено више домаћинстава.

-На усецима и превојима има високих сметова, док су поједине деонице завејане у дужини од по стотинак метара, због чега чишћење не иде лако. Али тешка механизација је на терену, па очекујемо да ће најкасније сутра бити очишћени сви путни правци и у овој месној заједници. Пре два дана смо имали више од 70, а данас десетак завејаних кућа- каже председник Општине Нова Варош Радосав Васиљевић.

У осталим месним заједницама сви путеви су проходни, али се саобраћај одвоја отежано. Због клизавих коловоза проблема у функционисању саобраћаја има и у самом граду.

 

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.