Божићни турнир протекао у доминацији домаћих екипа

Финалисти код кадета -  екипе Никола Милетић и Мементо (Фотоси: Фб /Божићни турнир)

Финалисти код кадета - екипе Никола Милетић и Мементо (Фотоси: Фб /Божићни турнир)

Божићни турнир у малом фудбалу који је завршен синоћ, протекао је у доминацији домаћих екипа. Атеље Круг је био најбољи у конкуренцији сениора, а екипа Никола Милетић код кадета, док је у конкуренцији ветерана славила екипа Ауто делови Волан про.

Атеље круг је у финалу савладао Минимал из Бодарева резултатом 4:1 и њима је осим победничког пехара припала и новчана награда у износу од 200 хиљада динара. У конкуренцији кадета, екипа Никола Милетић је у финалу савладала Мементо са 3:1, док су ветерани Ауто делови Волан про били бољи од Златарпласта, резултат 4:3.

Иначе, 12. Божићни турнир играо се у термину од 3. до 5. јануара пред пуним трибинама градско спортске дворане у Новој Вароши, а у три категорије надметале су се 24 екипе из више градова. Организатор турнира је Општински спорстки савез, а покровитељ Општина Нова Варош.

(Опширније у идућем броју „Варошких новина“)

Атеље Круг, победничка екипа у конкуренцији сениора

Ветерани - Ауто делови Волан про

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.