Божићни турнир у малом фудбалу, данас финалне утакмице

Играло се и ове године пред пуним трибинама (Фото: Љ. Вранић)

Играло се и ове године пред пуним трибинама (Фото: Љ. Вранић)

Данас је последњи дан Божићњег турнира у малом фудбалу на коме ове године у три категорије , пред пуним трибинама, играју укупно 24 екипе. Финале код кадета на програму је у 19.30, а код сениора у 20.30 часова.

Такмичења трећег, завршног дана турнира почињу у 13.30 часова утакмицом у конкуренцији кадета, између екипа Златар и Никола Милетић.

Највише пријављених и ове године је било код сениора, где се у полуфиналу састају СС Прибој - Атеље Круг ( утакмица почиње у 15.00) и Минимал – Коначиште Дабић ( у 16.00 часова).

Иначе, Божићни турнир, 12. по реду, игра се у термину од 3. до 5. јануара у градско спортској дворани у Новој Вароши. Организатор је Општински спорстки савез, а покровитељ Општина Нова Варош.

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.