Челници општине Прибој честитали наступајуће празнике

Прибој (Фото: wikipedia.org/ Julian Nyča)

Прибој (Фото: wikipedia.org/ Julian Nyča)

Председник опшине Прибој Лазар Рвовић и председник Скупштине општине Борис Мрдовић честитали су наступајућу нову 2022. годину свим грађанима општине Прибој, а поводом најрадоснијег хришћанског празника Божића, упутили су и честитку његовом Преосвештенству епископу милешевском Атанасију, свештенству и монаштву Милешевске епархије и православном верујућем народу.

У празничној честитци Рвовић наводи да је година на измаку била пуна добрих резултата, на којима ће се заснивати даљи напредак и развој читавог краја.

– Ако сагледамо резултате остварене у години на измаку, видећемо да је било важних пројеката, побољшања услова живота и рада, обнове и уређења инфраструктуре. Верујем да време које долази, доноси нову енергију и могућности које ћемо искористити за даљи напредак и развој Прибоја. У нади да ћемо се успешно изборити са короном, желим да Вам Нова година, донесе сваку срећу и само лепе ствари, пре свега добро здравље, породичну срећу и пуно успеха на личном и пословном плану – каже се у честитци председника општине Лазара Рвовића.
* * *
Пројекат „Прибојска хроника на сајту Варошких новина“ је суфинансиран из буџета Општине Прибој (Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства)

                                                                                                     

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.