"Златна амфора" додељена Миралему Гогалићу

Миралем Гогалић, помоћник председника општине Прибој

Миралем Гогалић, помоћник председника општине Прибој

Признање “Златна амфора”, коју непуне три деценије додељује, ревија "Yu Тravel", као једно од највећих признања најбољима у Србији у области туризма, за ову годину уручено је и Миралему Гогалићу, помоћнику председника општине Прибој.

Признање у виду плакете и статуе уручено је у београдском хотелу "Палас".

Ову престижну награду по мишљењу стручњака, Гогалић је заслужио за дугогодишњи допринос у развоју и афирмацији туризма у Србији.

Свечаности, на којој су уручене награде најбољима у туризму за ову годину, присустовали су представници амбасада Русије, Турске и Египта, који су уједно и добитници ове награде за сарадњу са туристичком привредом Србије, потом представници ресорног министарства и удружења YUТА, као и бројни туристички радници.

Извор: Општина Прибој
* * *
Пројекат „Прибојска хроника на сајту Варошких новина“ је суфинансиран из буџета Општине Прибој (Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства)

                                                                                                                   

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.