Опет се игра Божићни турнир у малом фудбалу

Велико интересовање

Велико интересовање

Након једногодишње паузе због епидемије короне, у Новој Вароши се опет игра Божићни турнир у малом фудбалу. Турнир организује Спортски савез општине под покровитељством локалне самоуправе, а очекује се знатно више учесника него на последњем 2020. године, на ком је играло 25 екипе из целе Србије.

Божићни турнир, 12. по реду, игра се у термину од 3. до 5. јануара идуће године у градско спортској дворани у Новој Вароши. По традицији такмицење је у три категорије, али ће турнир за кадете носити назив Меморијални турнир „Никола Милетић“. Као и на претходним турнирима и на овом се очекује да ће највеће интересовање бити за сениоре.Првопласираној екипи у конкуренцији сениора припашће награда од чак 200.000 динара, док ће наградни фонд за кадете и ветеране зависити од броја пријављених екипа. Другопласираној екипи код сениора припашће 100.000 динара, док је награда за треће место 50.000, а за четврто 10.000 динара. Организатори су обезбедили богате награде и за публику, а цена дневне карте је 50 динара. Карта од 150 динара за сва три дана учествује за главну награду.

Божићни турнир у Новој Вароши је један од најбоље организованих и најмасовнијих турнира у малом фудбалу у западној Србији, а по традицији на трибинама се тражи карта више. Интересовање је већ велико, а заинтересовани за учешће се могу пријавити на телефон 064/ 158-93-97. Котизација по екипи је 10.000 динара за сениоре, 6.000 за ветеране (старије од 35 година) и 3.000 динара за кадете.

На 11. Божићном турниру у јануару прошле године, у конкуренцији сениора учествовало је 16 екипа, а прво место припало је екипи „Апартмани Марта и Златар“ из Ивањице која је у финалу надиграла „Колобау 12“ из Новог Пазара резултатом 3:2. Код ветерана најбоља је била екипа „Шогун“ из Нове Вароши, а код кадета екипа „Чурокот“.

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.