Пред одборницима предлог новог општинског буџета

Са седнице СО Нова Варош

Са седнице СО Нова Варош

Одборници ће у идући четвртак опет у скупштинске клупе како би разматрали буџет Општине Нова Варош за 2022. годину који је пројектован на 775, 55 милиона динара.

За седницу Скупштине општине заказану за 23. децембар, последњу у овој години, предложен је обиман дневни ред. Осим о новом буџету и локалним комуналним таксама одборници ће се изјашњавати и о плановима рада већине локалних јавних предузећа и установа. На дневном реду је и именовање директора Дома кулуре, Јавне установе „Спортски објекти“ и Комуналног предузећа јер је досадашњим истекао мандат, као и предлог одлуке о висини месечне новчане накнаде за незапослене породиље.

Одбоници би требало и да се изјасне да ли су за то да се 57. МОСИ наредног лета одрже у Новој Вароши. Наш град је требао да буде домаћин игара још 2020. године али су оне због пандемије короне два пута одлагане

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.