Улица према Гимназији забрањена за возила од 7 до 8 часова

Угрожена безбедност деле - Улица Зорана Ђинђића

Угрожена безбедност деле - Улица Зорана Ђинђића

Улица Зорана Ђинђића на делу од раскрснице код Општине до зграде Средње школе од сутра ће сваког радног дана бити затворена за саобраћај у периоду од 07 до 08 часова.

Ову улицу користи велики број ученика основне и средње школе чија је безбедност угрожена приликом дoласка на наставу због велике фреквенције саобраћаја у јутарњим часовима. Због тога ће, кажу у локалној самоуправи, одлука о једночасовној забрани саобраћаја бити на снази све док траје школска година.

-Моле се грађани да испоштују временски период забране саобраћаја због сигурности деце и свих грађана- апелују из Општинске управе Нова Варош.

Улица Зорана Ђинђића овде  је стрма и делом без тротоара. Последњих година велико број родитеља децу вози колима на наставу, а како је раскрсници на превоју испод бивше Гимназије уска и непрегледна на њој се стварају „чепови“ па је саобраћај често у колапсу. У опасности су деца која пешице иду у школу, нарочито зими када тротоари нису очишћени па морају да се крећу коловозом.

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.