Општина Прибој и ове године награђује најбоље студенте

Прибој (Фото: Инфоера)

Прибој (Фото: Инфоера)

Општина Прибој расписала је конкурс за доделу новчаних награда најуспешнијим студентима државних факултета. За награду која се додељује поводом Дана општине могу конкурисати студенти који су уписани први пут у текућој години на студије првог или другог степена, чије се школовање финансира из републичког буџета, и који имају држављанство Републике Србије. Рок за подношење потребне документације је 15. децембар, а износ награде утврдиће Општинско веће.

-Право на доделу новчане награде за талентоване студенте остварују академци који имају најмање три године основних академских студија, односно који су остварили 120 ЕСБ бодова, или студенти мастер академских студија – истиче се у јавном позиву прибојске Општинске управе.

-Право на доделу општинских новчаних признања остварују студенти који су током студирања остварили просечну оцену девет, они који су у континуитету уписивали године студирања на терет буџета, имају пребивалиште на територији општине Прибој најмање пет година, и који нису у радном односу – кажу у Општини.

Приспеле пријаве разматраће Општинско веће, а све ближе информације везане за јавни позив могу се наћи на званичном сајту Општине, www.priboj.rs.

Општина Прибој већ годинама уназад додељује новчане награде заслужним студентима, у значајним финансијским износима, а како би та новчана средства била што већа, поводом општинског празника не организују се било какве друге светковине и манифестације.
* * *
Пројекат „Прибојска хроника на сајту Варошких новина“ је суфинансиран из буџета Општине Прибој (Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства)

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.