Новогодишњи концерти на златиборском Краљевом тргу

Богат дочек (Фото: ТО Златибор)

Богат дочек (Фото: ТО Златибор)

Општина Чајетина и Туристичка организација Златибор, по дугогодишњој традицији, с посебном пажњом припремају обележавање новогодишњих празника на најпосећенијој планини у Србији. Златиборски дочек Нове године уз атрактивне забавно-музичке садржаје с познатим извођачима на Краљевом тргу увек окупља хиљаде посетилаца. Тако је за дочек 2022. године, за најбољи провод у новогодишњој ноћи на „златној планини“ установљен разноврстан програм у виду три новогодишња концерта на позорници Краљевог трга, са репертоаром за све укусе.

Ту тродневну серију врхунских концерата на отвореном започеће једна од најуспешнијих певачица народне музике, Весна Змијанац и Ален Исламовић (31.12.), бивши члан група Дивље јагоде и Бијело дугме. Традиционално ће у ноћи дочека тачно у поноћ бити приређен ватромет када ће загрмети и трубе оркестра Дејана Јевђића. Док ће репризу дочека и добар провод у првој вечери нове 2022. године на Краљевом тргу обележити наступ популарне Сениде Хајдарпашић, познате као Senidah(01.01.). Наредне вечери (02.01.) уследиће наступ легендарног рок бенда, Парни Ваљак. Сви концерти на Краљевом тргу су са почетком у 21 час.

Добро позната имена музичке сцене, која ће наступати на Златибору обећавају још једну Нову годину за памћење. Поред дочека на отвореном хотелијери и ресторани су припремили веома богату понуду, тако да све који буду боравили на “златној планини” у новогодишњој ноћи очекује одличан провод.

Извор: Општина Чајетина


* * *
Пројекат „Јавни интерес општине Чајетина на сајту Варошких новина“ је суфинансиран из буџета Општине Чајетина (Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавa ставове органа који је доделио средства).

                                                                                                       

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.