Подршка донатора малим предузећима

Предност имају агро,

Предност имају агро, "лака" и модна индустрија

Развојна агенција Србије (РАС) и Америчка агенција за медународни развој (УСАИД) подржаће око 190 микро, малих и средњих предузећа која послују на на подручју јужне и југозападне Србије. Помоћ предузетницима реализује се у оквиру пројекта под називом “Подршка развоју приватног сектора у јужној и југозападној Србији “

Програмом су обухваћена предузећа на територији градова Врање, Лесковац и Нови Пазар, као и опшина Нова Варош, Прешево, Бујановац, Медвеђа, Рашка, Сјеница, Тутин, Прибој и Пријепоље.

-Кроз партнерски однос са УСАИД-ом и пројектом подршке приватном сектору у јужној и југозападној Србији помажемо пословање око 184 предузећа, дајемо им могућност да учествују на 12 међународних сајмова, подржавамо више од 60 почетника, како кроз финансијску, тако и нефинансијску помоћ и различите врсте обука - истиче се у саопштењу Развојне агенције Србије.

Први пословни сусрети у оквиру овог Програма започели су, иначе, јуче у Новом Пазару, а у фокусу су сектори агро, “лаке” и модне индустрије.
 

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.