"Фолиметар" на поклон саобраћајној полицији у Прибоју

Вредан поклон- апарат

Вредан поклон- апарат "Фолиметар"

Савет за безбедност саобраћаја општине Прибој поклонио је саобраћајној полицији у том граду апарат “фолиметар”, вредан 50.000 динара, који служи за мерење степена рефлексије и пропустљивости затамњене фолије на стаклима аутомобила.

-Набавка овог апарата само једна од од акција Савета у овој години, где је саобраћајној полицији у нашем граду уручена опрема у вредности од преко 300.000 динара- кажем Сања Мановић из Савета за безбедност саобраћаја општине Прибој.

У питању су средства неопходна за свакодневни рад саобраћајне полиције, како би се пре свега, деловало превентивно, на поштовање законских прописа и саобраћајних правила. Крајњи циљ је, већа безбедност свих учесника у саобраћају и мање саобраћајних незгода.

-Сви ови уређаји и опрема, али и реализација других програмских активности Савета, од набавке аутоседишта за децу, преко постављања заштитне одбојне ограде и саобраћајних огледала, до принудних успоривача брзине, доприносе све већој саобраћајној безбедности на улицама нашег града, што потврђује и званична статистика, па смо по безбедности учесника у саобраћају, у самом врху у нашој земљи- кажу у Савету за безбедност саобраћаја општине Прибој.
* * *
Пројекат „Прибојска хроника на сајту Варошких новина“ је суфинансиран из буџета Општине Прибој (Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства)

                                                                             

 

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.