Општински одбор саопштио: Двери излазе самостално на изборе!

Двери Нова Варош

Двери Нова Варош

Покрет Двери самостално излази на предстојеће редовне председничке и ванредне парламентарне изборе који ће се вероватно одржати у априлу идуће године. На седници Главног одбору у Ужицу, одлучено је и да ће председнички кандидат Двери бити Бошко Обрадовић, председник овог покрета.

Тим поводом огласио се и Општински одбор Двери Нова Варош, чије саопштење за јавност преносимо у целости.

* **
Двери самостално излазе на предстојеће редовне председничке и ванредне парламентарне изборе. Нашу вољу ка опозиционом уједињењу смо показали одлуком да ипак остављамо отворена врата за могућу коалицију и сарадњу, али такође и одлучност да више никога не желимо да чекамо и на тај начин губимо драгоцено време.

Овако тешку одлуку донели смо јер је истекао рок од шест месеци за које је било договорено да се почне са имплементирањем договора са међустраначких дијалога, са и без посредника ЕУ парламентараца, и с обзиром на то да већ годину дана у опозицији нема никаквог састанка или жеље за дијалогом, сарадњом и уједињењем.

Нисмо за идеју другог бојкота из више разлога, а прошлогодишњи бојкот је довољно дао свој резултат у разобличавању диктаторског режима. За излазак на улицу тренутно нема воље, жеље ни јединства, једини излаз из овакве политичке кризе јесу избори. Сасвим је извесно да ће и остатак опозиције изаћи на предстојеће изборе, само још увек сагледавају на који начин да то изјаве свом бирачком телу.

Општински одбор Двери из Нове Вароши позива све симпатизере и пријатеље да нам се прикључе у предизборној кампањи, јер једино Двери кандидују осим промене власти и промену целог система који 30 година влада Србијом. Такође, ови избори ће нам послужити као велико искуство за наредне локалне изборе на којима објективно очекујемо да власт у Новој Вароши коначно освоји народ.

ОО Двери Нова Варош

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.