Расписан општински конкурс за доделу награда ђацима и студентим

Општина Нова Варош

Општина Нова Варош

Општина Нова Варош расписала je и ове године поводом 1. новембра Дана општине Конкурс за доделу новчаних награда најуспешнијим студентима и ученицима. Конкурс је отворен до 21. октобра, а пријавни формулар се може преузети на званичном сајту Општине www.novavaros.rs.

На конкурсу могу учествовати редовни студенти друге године и виших година студија – основних академских студија и дипломских академских студија (мастер), на високошколским установама чији је оснивач Република Србија, а који нису старији од 26 година. Према условима конкурса, они морају да испуњавају и друге услове, односно да су школску 2021/2022 годину уписали на терет буџета Републике Србије, односно који су школске 2020/2021 године завршили основне академске студије и дипломске академске студије (мастер) на високошколским установама чији је оснивач Република Србија, који су остварили просечну оцену из претходне године студија, односно задње године студија, најмање 9,00 и који су положили све испите из претходних година студија, који нису губили годину током студија. 

Како је саопштила Општина Нова Варош, услови за ученике основних и средњих школа су: да су носиоци Вукове дипломе или да су у претходној школској години на окружном или републичком такмичењу освојили једно од прва три места.

Пријаве се предају на писарници Општинске управе Нова Варош или поштом, а право учешће имају само ђаци и студенти са местом пребивалишта на територији општине Нова Варош.

 

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.