Пред одборницима предлог новог ребаланса општинског буџета

Одборници СО Нова Варош

Одборници СО Нова Варош

Пред одбоницима ће се у четртак 23. септембра наћи предлог за нови ребаланс буџета Општине Нова Варош, који између осталог предвиђа издвајање додатних 23 милиона динара за изградњу локалних путева.

За прву седницу Скупштине општине Нова Варош након летње паузе предложено је и разматрање извештаја о извршењу општинског буџета у првих шест месеци ове године, као давање сагласности на одлуку о расписивању конкурса за директора Библиотеке „Јован Томић“. Одборници ће расправљати и о раду Комуналног предузећа „3. септемнбар“ у 2020. години, као и о активностима Регионалне санитарне депонија „Бањица“ у прва три месеца ове године.

На дневном реду 11. седницу новог сазива Скупштине општине, наћи ће се и предлог одлуке о отуђењу из јавне својине путем јавног надметања дела пословног простора у бившој фабрици „Инова“ у Кокином Броду. Предлог се односи на четири засебне целине, укупне површине око 17.000 квадратних метара.

 

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.