Иновациони бизнис центар на услузи пословним туристима

Иновациони бизнис центар на Златибору

Иновациони бизнис центар на Златибору

У згради Културног центра на Златибору, почео је са радом Иновациони бизнис центар Златибор, који располаже и заједничким радним простором.

Oвај у потпуности канцеларијски опремљен простор могу да користе сви мештани и посетиоци Златибора. Простор је пре свега намењен пословним туристима који бораве на Златибору, а имају потребу за привременим коришћењем канцеларијског простора. У заједничком простору за рад (Coworking space) свим заинтересованима се нуди бежични интернет, радни сто, рачунар и штампач.

Заједнички простори за рад, попут Иновационог бизнис центра на Златибору, популарни су широм света и користе их пословни номади који путују и раде у поменутим просторима. Како напомињу досадашњи корисници, ово је добро место за успостављање пословних контаката, као и за размену идеја.

Сат закупа заједничког радног простора је 200 динара, док је цена седмодневног закупа 6.000, а месечног 15.000 динара.

Иновациони бизнис центар налази се у улици Миладина Пећинара 2. Сви заинтересоцани за закуп заједничког радног простора могу се јавити на контакт телефон 064/ 82-406-45 или на мејл office@ibczlatibor.rs
* * *
Пројекат „Јавни интерес општине Чајетина на сајту Варошких новина“ је суфинансиран из буџета Општине Чајетина (Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства).

                                                                                      

 

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.