Апел: Не расипајте воду из градског водовода !

утањила изворишта

утањила изворишта

Комунално предузеће „3. септембар“ апеловало је на мештане да рационално троше воду из градског водовода јер су због дуготрајне суше утањила изворишта.

Апел комуналаца преносимо у целости.

* * *

Поштовани суграђани,

због изузетно дугог сушног периода, који ће се очигледно наставити и наредних дана, обраћамо Вам се са молбом да воду користите максимално рационално.
Издашност извора које користимо у водоснадбевању Нове Вароши се свакодневно смањује, па да би смо избегли рестрикције, или их увели што касније, ако се ова тенденција настави, молимо Вас да се у складу са Одлуком о водоводуи канализацији, члан 37, понашате рационално у потрошњи воде и да не поливате баште, вртове, прање улица, аутомобила, пуните базене уколико поседујете и сл. У нади да ће се ситуација стабилизовати у скорије време, захваљујемо Вам се на разумевању, како бисмо имали воде за свакодневну употебу.

ЈП "3.Септембар" , Нова Варош.

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.