Расписан конкурс за подршку почетницима у бизнису

Општина Чајетина

Општина Чајетина

Иновациони бизнис центар Златибор расписао је конкурс за подршку почетницима за започињање посла - Start up.Пројекат реализује Иновацини бизнис центар Златибор.

Иновациони бизнис центар Златибор обезбеђује финансијску и организационо-техничку подршку за започињање пословања путем старт ап пројекта. Финансијска подршка се односи на доделу финансијских подстицаја почетницима за оснивање предузећа и оним правним лицима или предузетницима који су основани у току 2021. године пре расписивања конкурса.

Сви пратећи обрасци доступни су у електронском облику на сајту Општине Чајетина www.cajetina.org.rs, а за све додатне информације можете се обратити Центру, на број телефона: 031/3100 322; 064/824-06-45 или путем мејла: office@ibczlatibor.rs.

Пријаве на Конкурс са потребном документацијом доставити закључо са 06.августа електронском поштом на адресу office@ibczlatibor.rs, или лично на адресу: Инованциони бизнис центар Златибор д.о.о. Миладина Пећинара 2, 31 315 Златибор, са назнаком “Пријава за старт ап конкурс”.
* * *
Пројекат „Јавни интерес општине Чајетина на сајту Варошких новина“ је суфинансиран из буџета Општине Чајетина (Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства).
                                                                                      

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.