Комуналци коначно преузимају капелу на Коцељу

У градњу уложено 1,6 милиона динара

У градњу уложено 1,6 милиона динара

Капеле на градском гробљу на Коцељу коначно ће бити стављена у функцију,четири године након почетка градње. Грађевински одбор ће сутра (у петак 9. јула) у 11 сати кључеве објекта предати Комуналном предузећу „3. септембар“, уз присуство представника власти, нововарошке парохије СПЦ, медија и грађана који су покренули иницијативу и допринели градњи.

На гробљу Коцељ, које се налази на источној страни града и северно од стадиона Браношевац, изнад пута за Вучију и Тикву, недавно је завршена изградња септичке јаме за капелу. Тако је, према речима Слободана Матовића, председника Одбора, испуњен и последњи услов да се комуналцима преда овај дуго очекивани објекат у чију је изградњу до сада уложено 1,6 милиона динара.

Нова Варош је иначе један од ретких градова који није имао своју градску капелу.

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.