Успех младих одбојкашица и кошаркаша Златара

Без пораза на турниру: Младе одбојкашице Златара

Без пораза на турниру: Младе одбојкашице Златара

Још један успех полетараца из Нове Вароши. Пионирке Одбојкашког клуба Златар су освојиле прво место на туриниру у Пријепољу, а златом су се окитили и млађи пионири Кошаркашког клуба Златар на турниру одиграном такође у суботу у граду на Лиму.

На турниру одбојкашких нада „Park open 2021“ учествовале су четири екипе из Србије и Црне Горе. Пионирке Златара победиле су у сва три одиграна меча и заузеле прво место испред екипе Play volley из Пријепоља. Треће место је припало девојчицама из екипе Трендтекс из Пријепоља, док је четврти Рудар из Пљеваља. За најбољу играчицу турнира проглашена је Марија Живковић, одбојкашица Златара.

Млађи пионири Златара у финалу кошаркашког турнира савладали су Прибој. На турниру „Кошом до звезда“ учествовале су четири екипе. Треће место припало је домаћинима,  Милешвцу из Пријепоља, док је четврто место заузео Кошаркашки клуб Тутин. За најбољег играча турнира проглашен је Васо Шапоњић, кошаркаш Златара.

Златни момци: Млађи пионири ОКК Златар

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.